Roze Vespa

Vespa -

Roze Vespa

Een Vespa kan je in iedere gewenste kleur laten customizen. Maar jij wilt iets unieks? Dan is een roze Vespa iets voor jou! Roze is op dit moment een echte trendkleur, dus met een roze vespa ben je hip. En wist je dat een roze Vespa staat voor zelfverzekerdheid en geluk? Let’s go pink!

Waarom een custom Vespa?

Je wilt een scooter die bij jou past en uitstraalt waar je voor staat. Bij ons kan je je Vespa geheel naar eigen wens laten customizen. Een Vespa in een lichtroze kleur heeft een zachte lieve uitstraling. Of ga jij voor die knal roze Vespa? Hiermee laat je zien dat je zelfvertrouwen hebt.

Houd jij meer van luxe roze Vespa? Ga dan voor een champagne roze kleur. De rose gouden look is trendy en stijlvol. Een prachtige kleur voor iedereen!

Geen roze Vespa? Dat kan natuurlijk ook! Je kan namelijk alle kleuren van de regenboog kiezen voor jouw unieke scooter. Van Goud tot paars en van zwart tot een bubbelgum roze Vespa. Het kan allemaal.

“It’s all in the details”

Een custom roze Vespa is natuurlijk al waanzinnig en uniek. Maar wil je echt een strak eindresultaat? Vergeet dan niet aandacht te besteden aan de kleur van de accenten en accessoires. Kies bijvoorbeeld voor accenten in hoogglans of chrome kleur. Je kunt op deze manier ook je windscherm en velgen aanpassen naar jouw wensen. Je kan zelfs de kleur van je zadel bepalen.

Maak je look compleet

Je hebt net jouw unieke roze Vespa samengesteld en wilt nu het plaatje compleet maken? Wij hebben de accessoires voor jou. Een helm mag natuurlijk niet ontbreken. Onze helmen voldoen aan alle veiligheidsnormen, zo kan jij met een gerust hart op die te gekke roze Vespa stappen. Nog meer accessoires in jouw kleur? Vraag er naar in onze winkel.

Omdat er zo veel opties zijn voor een custom Vespa nodigen wij je graag uit in de winkel om jouw Vespa te customizen. Maak hier een afspraak of loop bij ons binnen.