Scooter in Heiloo kopen?

Scooter Heiloo specialist

Ben jij op zoek naar een scooter in Heiloo? Dan ben je bij Rito Scooters aan het juiste adres! 
Wij zijn gevestigd in Alkmaar en hebben veel kennis van Alkmaar en omgeving én van scooters natuurlijk! Door onze centrale ligging kunnen wij snel ter plaatsen voor bijvoorbeeld onze haal- en brengservice bij pech onderweg. Ook voor een scooter in Heiloo ben je bij ons dus zeker een het juiste adres.

Bij Rito scooters ben je aan het goede adres voor de aankoop van nieuwe of tweedehands scooters, onderdelen, customizen, onderhoud en reparaties. Een compleet aanbod voor jouw scooter in Heiloo!

Tweedehands scooter Heiloo

Ben jij opzoek naar een voordelige scooter? Neem dan een kijkje in ons ruime aanbod occasions. Alle tweedehands scooters worden uitvoerig door ons nagekeken en onderhouden. Je rijdt dus altijd weg op een scooter die rijdt als nieuw. Wij leveren onze occasions ook altijd met garantie, zo ben je zeker van een goede aankoop. Kortom ben jij opzoek naar een tweedehands scooter in Heiloo? Maak dan een afspraak om een kijkje je te nemen in onze showroom of loop binnen.

Haal-en brengservice voor je scooter in Heiloo

Pech onderweg komt natuurlijk nooit uit. Daar sta je, met je scooter en je kan geen kant op. Gelukkig kan je altijd gebruik maken van onze haal-en brengservice, ook voor je scooter in Heiloo. Wij halen de scooter voor je op en brengen hem naar onze werkplaats. Als de scooter weer klaar is kan je hem bij ons op halen of we brengen hem weer bij je thuis, wel zo makkelijk.

GRATIS onderhoudsbeurt

Wij streven altijd naar perfecte service en daar hoort wat ons betreft ook een goed onderhouden scooter bij. Daarom krijg je bij aanschaf van een nieuwe scooter van ons de eerste onderhoudsbeurt gratis! Zoek jij een scooter in Heiloo? Dan nodigen wij je graag uit in onze showroom en werkplaats.

Afspraak maken

We staan graag voor je klaar! Voor onderhoud, verkoop advies of onze ophaalservice van je (motor)scooter kun je online een afspraak maken. Zo ben je verzekerd van een plek en hoef je niet te lang te wachten. Wil je liever telefonisch een afspraak maken? Bel ons op 072 531 7166.

FAQ Scooter Heiloo

Waarom zou ik bij jullie een scooter kopen?

Een scooter kan je overal kopen, maar bij Rito scooters ben je er zeker van dat je een scooter koopt die goed is onderhouden, tegen een scherpe prijs en met een perfecte service. Wij zijn scooter liefhebbers in hart en nieren en zullen nooit iemand met een slechte scooter de deur uit laten gaan!

Hebben jullie een inruilservice?

Uiteraard! Overweeg je een nieuwe scooter te kopen? Neem dan je oude scooter mee naar de afspraak, dan bepalen we samen wat de inruilwaarde is van je oude scooter.

Halen jullie kapotte scooters op?

Ja, neem voor meer informatie een kijkje bij onze haal-en brengservice.

Wat zijn de kosten voor een reparatie?

Moet je scooter in Heiloo gerepareerd worden? Dan kunnen wij hem altijd voor je oppikken. Maar wat de reparatiekosten precies zullen zijn kunnen wij van te voren moeilijk vertellen. Hoewel we veel ervaring hebben met de reparatie van scooters komen wij ook nog wel eens voor verrassingen te staan. Als wij tegen onverwachte kosten aan lopen nemen we altijd contact met je op om de kosten samen te bespreken. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.Online afspraak maken Bel met: 072 531 7166

Onze merken