Scooter accessoires voor de winter

alkmaar, blog, scooter -

Scooter accessoires voor de winter

Zeg maar Dag Zomer en Hallo Winter! De tijd van regen, wind en kou is weer aangebroken. Maar gelukkig heeft Rito Scooters alles in huis op het gebied van scooter accessoires voor de winter. Zodat jij comfortabel en warm kan blijven rijden. Dus wil jij in de koude winter periode lekker scooter blijven rijden? Lees dan verder voor de beste scooter accessoires voor de winter. 

  • Blijf droog met de beste regenkleding.
  • Hou de wind tegen met een goed windscherm.
  • Nooit meer koude handen
  • Warme en droge benen met een beenkleed
  • Houd je hoofd warm. En een stuk veiliger bovendien.
  1. Blijf droog

Het is erg lastig goed warm te blijven wanneer je kleding nat is. Goede regenkleding is daarom een van de must have scooter accessoires voor de winter. Het zorgt ervoor dat je goed droog blijft en daarmee gelijk een stuk warmer tijden een typisch Hollands buitje. Je kunt kiezen voor een simpele regenjas en regenbroek (link naar producten). Deze bieden een degelijke bescherming tegen de regen. Wil je zeker zijn dat je droog overkomt. Ook tijdens een stortbui? Kijk dan goed naar de waterdichtheid van de regenjas en regenbroek (link naar producten).

  1. Hou de wind tegen

Het kan in Nederland af en toe flink tekeer gaan. Zeker zo dichtbij de kust hebben we vaak veel wind. Met een windscherm bescherm je je gezicht en lichaam tegen wind en regen. Een perfect scooter accessoire voor de winter om de ergste kou tegen te houden dus. Daarnaast maakt het ook je rit een stuk aangenamer. Op de scooter zit je stil en door een windscherm haal je een hoop wind weg en hiermee ook een hoop kou.

  1. Nooit meer koude handen

Vaak zijn je handen het eerste die koud worden. Een paar goede handschoenen of wanten (link naar producten) zijn een daarom absoluut een investering waard. Goede handschoenen of wanten isoleren de warmte van je handen en zijn daarom de nummer één scooter accessoire voor de winter om warm te blijven. Wil je zeker zijn van altijd warme handen? Investeer dan in comfort met handmoffen (link. Naar producten). Handmoffen bevestig je aan je scooter en zo heb je dus altijd de perfecte scooter winteraccessoire die jou beschermt tegen de winterse natuurelementen.

  1. Warme en droge benen

Een trend overgewaaid uit Italië maar nu al niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld; het beenkleed (link naar producten). Naast dat je er met het beenkleed helemaal hip uitziet op je scooter is het beenkleed ook erg functioneel. Je benen zijn met het beenkleed goed beschermd tegen regen en kou en houdt je daarom goed warm. Nog een voordeel is dat je niet steeds je regenbroek aan- en uit hoeft te trekken. En heb je het snel koud? Kies dan voor een gevoerd beenkleed (link naar producten). Dus wil je naast hip ook lekker warm blijven? Dan is het beenkleed dé scooter accessoire voor de winter voor jou.

  1. Houd je hoofd warm.

Kies voor een integraal helm en houd je hoofd warm. Een integraal helm (link naar producten) bedekt je gezicht volledig en zorgt er zo voor dat je hoofd een stuk warmer blijft. Is een integraal helm niks voor jou? Kijk dan naar een jethelm met lang vizier (link naar producten). Een lang vizier helpt om toch zoveel mogelijk wind en regen tegen te houden uit je gezicht. Dus naast dat een helm jouw rit veel veiliger maakt is het een belangrijk scooter winteraccessoire om over na te denken.

Het is echt niet meer nodig om bibberend van de kou op de scooter te zitten. Wij hebben alles in huis op het gebied van scooter accessoires voor de winter om je warm en comfortabel te houden. Wij zorgen dat je comfortabel en warm kunt blijven rijden. Ook tijdens de koude winterperiode. Het comfort van een goed beenkleed bijvoorbeeld. Deze zorgt voor een trendy look en houdt je daarnaast ook nog heerlijk warm. Of nooit meer koude handen met het gemak van handmoffen. Zowel praktisch als een goede manier om je handen warm te houden. Wil je meer weten hoe jij jezelf goed warm houdt in de koude winterperiode? Kom dan naar onze winkel en wij vertellen je alles over de scooter accessoires voor de winter die jou warm en droog houden.

Wil je naast warm ook zorgeloos blijven rijden in de winter? Neem dan snel contact met ons op voor een servicebeurt. Of komt langs bij Rito scooters en wij vertellen je alles hoe jij je scooter het beste winterklaar kan maken!