Scooter Castricum Reparatie

Wil jij weer snel de weg op? Bel dan voor scooter reparatie Castricum Rito Scooters. Met onze haal- en brengservice zijn wij snel ter plaatsen in Castricum en nemen indien nodig direct je scooter mee naar de werkplaats. Want niets zo vervelend als stil staan langs de weg.

Geen pech onderweg maar wel een scooter reparatie in Castricum nodig? Maak dan eenvoudig en snel een afspraak in onze onlineagenda. Ook voor de haal-en brengservice kan je een afspraak maken in de agenda.

Jarenlange ervaring

Voor scooter reparatie in Castricum bent je welkom bij Rito Scooters. Eigenaar Rick en zijn team hebben jarenlang ervaring in het repareren van scooters. Hierdoor zullen zij snel en vakkundig je scooter kunnen fixen. Rick is de kleinzoon van een befaamde Castricumse fietsenmaker. Het sleutelen is hem dus met de paplepel ingegoten. De overstap van fietsen naar brommers en scooters was voor Rick een kleine stap. Fietsen gingen hem gewoon te langzaam ;-). En met zijn familiegeschiedenis zit het vak hem in de vingers. Scooter reparatie in Castricumdoe je dus bij Rick van Rito Scooters.

Scooter reparatie Castricum

Bij Rito Scooters hebben we veel onderdelen standaard op voorraad. Hierdoor kunnen wij je weer snel de weg op helpen. Omdat wij onderdelen groot inkopen zijn ze bovendien scherp geprijsd, waardoor een scooter reparatie voordeliger is. Wil jij de reparatie van je scooter niet uit handen geven? Dan kan je ook altijd losse onderdelen bij ons aanschaffen en zelf lekker gaan sleutelen, wij snappen natuurlijk goed dat dat ook heel leuk is! Onderdelen of scooter reparatie in Castricum kan dus snel en voordelig.

Geen verrassing achteraf

Als wij heb vastgesteld wat het probleem is met je scooter, maken wij direct een prijsindicatie. Hierdoor kom je achteraf niet voor verassingen te staan. Kom ik tijdens een onderhouds- of reparatie beurt nog onverwachte mankementen tegen? Dan neem ik altijd contact op om de mogelijkheden samen te bespreken.

Scooter reparatie Castricum? 072 531 7166